کودکان و نوجوانان به لازانیا علاقه زیادی دارند.در این پست قصد داریم لازانیا گوشت مخصوص را آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده | ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه اي | ۱ عدد |
پياز خرد شده | ۱ عدد |
روغن | ۲ قاشق غذاخوري |
رب گوجه فرنگي | ۲ قاشق غذاخوري |
آويشن | ۱ قاشق مربا خوري |
پنير پيتزا | ۵۰۰ گرم |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
كره | ۵۰ گرم |
آرد | ۲ قاشق غذا خوري |
شير سرد | ۳ پيمانه |
خامه در صورت دلخواه | ۵۰ گرم |
سس سفيد رقيق | ۳ پيمانه |
ورق لازانيا | ۶ تا ۸ ورق |
قارچ اسلايس شده | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه :
پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . ۲ قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت ۱۰ ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.