افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل

untitled-3

معمولا همه خانم ها لازانیا را با گوشت درست میکنند اما امروز تصمیم داریم این غذا را با کدو تنبل درست کنیم.پیشنهاد میکنم اگر به کدو تنبل علاقمند هستید حتما با آن لازانیا درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم : براي ۶ نفر

 

قارچ تازه و خرد شده ۵۰۰ گرم
پياز کوچک،خرد شده ۱ عدد
نمک ۲/۱ قاشق چايخوري
روغن زيتون ۲ قاشق چايخوري
کدو کنسرو شده ۱ قوطی
خامه ۲/۱ فنجان
نعنا خشک شده ۱ برگ
فلفل کوبيده شده ۱ قاشق چايخوري
پاستاي خام ۹ عدد
پنير کم چرب ريکوتا (ايتاليايي) ۱ فنجان
پنير مازارلاي ايتاليايي (پنير سفيد سفت) ؛ بريده شده ۱ فنجان
پنير پارميسان (ايتاليايي) ۴/۳ فنجان

 

 

طرز تهیه :

 

در يک قابلمه کوچک قارچ ، پياز و يک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذاريد تا سرخ شوند؛ حالا اين مايع را کنار بگذاريد. در يک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،‌فلفل ، برگ نعنا و باقيمانده نمک را مخلوط کنيد.
۲/۱ فنجان سس کدو را ته ماهيتابه پخش کنيد. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روي پاستا بريزيد. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنيد. سپس ۲/۱ فنجان از پنير ريکوتا ،‌۲/۱ فنجان پنير مازارلا و ۴/۱ فنجان پنير پارميسان را اضافه کنيد. دوباره سس کدو و پاستا را روي مخلوط تان بريزيد. آنقدر اين کارتان را ادامه دهيد تا ظرف تان پر شود.
ظرف را با يک ورق آلومينيوم پوشانده و در درجه حرارت ۳۷۵ درجه بمدت ۴۵ دقيقه بگذاريد تا بپزد.پس از ۴۵ دقيقه ظرف را بيرون آورده پنير پارميسان را روي آن رنده کرده و پخش کنيد. دوباره ظرف را به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا پنيرها آب شوند. حالا ظرف را بيرون آورده و قبل از بريدن بگذاريد ده دقيقه اي بماند تا سرد شده تا بتوانيد براحتي آن را برش بدهيد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *