افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی اصفهانی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی

fo3681

قیمه ریزه نخودچی یکی از غذاهای محلی و بسیار خوشمزه اصفهانی های عزیز میباشد.اگر علاقه دارید این غذای خوشمزه و خوش رنگ را یاد بگیرید ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم برای قیمه ریزه نخودچی :

 

 گوشت چرخ کرده گوساله ۵۰۰ گرم
 آرد نخودچی ۲۵۰ گرم
 پیاز ۱ عدد متوسط
آب ولرم ۱ پیمانه
پیاز داغ طلایی ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه قیمه سامان گلریز

طرز تهیه:

ابتدا پیاز داغ را به همراه رب گوجه و نمک و فلفل و نصف پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید، مخلوط کرده تا رب کامل باز شود. حرارت را کم کرده به مدت ۱۰ دقیقه تا کمی غلیظ شود.

گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له شود. پیاز رنده شده (رنده ریز) را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ورز داده سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه کرده کاملاً ورز داده تا خمیر یک دستی درست شود.

نعنا خشک پودر شده را اضافه کرده با مواد مخلوط نمایید. سپس دست را خیس کرده و به اندازه توپ های اندازه گردو برداشته کامل گرد کرده و در سس آماده شده انداخته و اجازه می دهیم کاملاً پخته و جا افتاده شود. این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

دقت کنید که در آخر این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته شود.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *