جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر

fo3910

ققلی اسفناج یکی از غذاهای محلی بسیار خوشمزه رامسر میباشد.اگر به دنبال یک شام بسیار راحت و در عین حال خوشمزه هستید حتما این غذا را امتحان کنید

مواد لازم برای قلقلی اسفناج :

 

 

اسفناج ۵۰۰ گرم
 سيب زمينی پخته ۱ عدد
 تخم مرغ ۱ عدد
 پياز داغ  ۱ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه

طرز تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي ۱۰ دقيقه بگذاريد بخارپز شود.
سيب‌زميني پخته را رنده كنيد.

حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.
بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.

 

 

نکته برای تهیه قلقلی اسفناج :
با كمی اسفناج و پياز داغ می توانيد سس خوشمزه ای برای قلقلی اسفناج تان درست كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)