جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه فیله ماهی در فر

635300781553906027

ماهی را همه ما ایرانی ها دوست داریم ماهی ها سرشار از امگا سه هستد و برای کودکان بسیار مفید میباشند.امروز قصد داریم طرز تهیه یک ماهی خوشمزه را در فر به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • قطعات ماهي شير يا فيله‌ماهي به ضخامت يك تا يك‌ونيم سانت: ۵۰۰ گرم
  • شويد خشك: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • شير: يك چهارم فنجان
  • فلفل سياه: كمي
  • آرد سفيد: يك سوم فنجان
  • كره آب شده: ۲ قاشق غذاخوري
  • نرمه نان سفيد خشك: يك سوم فنجان
  • پنير پارمسان رنده شده: يك‌چهارم فنجان

روش تهیه :

ماهي‌ها را بشوييد، خردكنيد و روي دستمالي خشك كنيد. شير را در بشقابي بريزيد. آرد را در بشقاب ديگري بريزيد و در بشقابي ديگر نرمه نان، پنير، شويد و فلفل را مخلوط كنيد. سپس كره را اضافه كرده و به هم بزنيد، ماهي‌ها را در شير بزنيد سپس به آرد آغشته كنيد. دوباره در شير بزنيد و در مخلوط نان زير و رو كنيد و در سيني فر چرب شده‌اي بچينيد. سپس با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت ۴ تا ۶ دقيقه در فر بگذاريد تا ترد و پخته شوند ،چنگال به راحتي در گوشت ماهي فرو رود و بتواند ماهي را خرد كند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)