طرز تهیه فرنی با نشاسته
این فرنی مخصوص ماه مبارک رمضان میباشد.همچنین میتوانید برای کودکان که لاغر اندام و کم اشتها هستند درست کنید تا به وزن ایده آل برسند.برای تهیه این دسر با ما همراه باشید
مواد لازم :
مغز هل کوبیده | ۱ قاشق مرباخوری |
نشاسته | ۱ پیمانه |
آب سرد | ۱ پیمانه |
شیر | ۴ پیمانه |
شکر | یک و نیم پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
همچنین بخوانید: انواع سوپ مخصوص رمضان
طرز تهیه :
۱٫ نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل کنید یا اینکه نشاسته را در یک پارچه مَلمَل یا تنظیف بریزید و داخل یک پیمانه آب قرار دهید.
۲٫ سپس شیره آن را بگیرید تا اگر مواد خارجی در نشاسته باشد به این صورت گرفته شود.
۳٫ نشاسته حل شده را با دو پیمانه شیر مخلوط کنید و روی آتش ملایم بگذارید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا گلوله نشود.
۴٫ بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط کنید و مرتب هم بزنید.
۵٫ سپس شکر، گلاب و مغز هل کوبیده یا وانیل را به آن بیفزایید و هم بزنید.
۶٫ وقتی خوب غلیظ شد، آن را امتحان کنید یعنی با کفگیر روی آن خطی بکشید؛ اگر جای کفگیر به جا ماند، فرنی آماده است.
۷٫ سپس آن را در ظرف های یک نفره یا در یک ظرف بزرگ بریزید و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید.