فالوده هندوانه یکی از دسر های خوشمزه و خوش رنگی است که در این پست آن را آموزش میدهیم.این دسر بسیار راحت است.برای آموزش این دسر ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
آب هندوانه | ۵۰۰ میلیلیتر یا ۲ پیمانه |
شكر | ۱۰۰ گرم |
فالوده | ۵۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق سوپخوری |
عرق نسترن یا آب | یكدوم پیمانه |
روش تهیه:
هندوانه را آب گرفته و از صافی رد كنید. شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود. پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بنماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود. فالوده اگر یخزده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد. هندوانه و شكر حلشده و فالوده را با هم مخلوط كنید. ژلاتین را پس از حل شدن كنار بگذارید تا كاملا به دمای محیط برسد و خنك شود، سپس به بقیه مواد اضافه كنید. در انتها همه تركیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از این زمان مواد را از یخچال خارج كرده و كف قالب را به مدت ۵ ثانیه داخل آبجوش قرار دهید و در ظرف مورد نظر برگردانید. یك دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.
نکته :
از عرق بیدمشك نیز میتوان بهجای عرق نسترن استفاده كرد.
اگر هندوانه شیرین است از مقدار شكر كم كنید.
فوت آشپزی:
مایعات فالوده را از صافی عبور دهید و از رشته های فالوده استفاده کنید.هندوانه باید به دمای محیط برسد.