افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه شیرینی کارامل

fo73

امروز تصمیم داریم یک شیرینی خیلی خوشمره را آموزش دهیم که میوانید در مهمانی های خود از دوستان و آشنایان خود پذیرایی کنید.برای تهیه این شیرینی خوشمزه ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

شکر (ترجیحا شکر قهوه ای) نصف لیوان
کره ۲۳۰ گرم
تخم مرغ درشت ۳ عدد
آب دو قاشق غذاخوری
عصاره وانیل یک قاشق
نمک یک چهارم قاشق مرباخوری
آرد یک و سه چهارم لیوان
پودر کاکائو یک چهارم لیوان
گردو ریز خرد شده ۲ لیوان

 

 

طرز تهیه:

 

 

* فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید. * کف ۲ سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. * شکر و کره را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا نرم و سبک شود. * زرده تخم مرغ، آب، وانیل و نمک را به کره اضافه کنید وهم بزنید. * در این مرحله آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا خوب مخلوط شود. * سفیده ها را بزنید تا کف دار شود. گردوها را نیز در ظرف جداگانه بریزید. *خمیر هر شیرینی به اندازه ۲ قاشق مرباخوری را به شکل توپک با دست فرم دهید، توپک ها را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس گردوها بغلتانید. توپک ها را روی سینی قرار داده و با استفاده از پشت قاشق مرباخوری یا انگشت فشار دهید. *شیرینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید وسپس از فر خارج کنید. کمی سس کارامل را درحفره روی شیرینی بریزید و دوباره برای ۷ دقیقه تا این که کمی طلایی شود، در فر قرار دهید.

 

 

مواد لازم برای سس کارامل :

 

 

شکر یک و نیم لیوان
آب یک سوم لیوان
خامه غلیظ یک و نیم لیوان
عصاره وانیل نصف قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه:

 

 

آب و شکر را در ظرف مخلوط کنید و روی حرارت کم با در پوشیده قرار دهید تا شکر آب شود. حرارت را زیاد کنید، در ظرف را بردارید و بگذارید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد تا کمی قهوه ای شود. هر چند دقیقه آ ن را هم بزنید و مراقب باشید زیرا در این مرحله امکان سوختن کارامل وجود دارد. خامه و وانیل را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا سس غلیظ و یکدست شود.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *