افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی

طرز پخت شیرینی اسکاتلندی

طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی

با نزدیک شدن به عید نوروز همه خانم ها به دنبال شیرینی های راحت و خوشمزه هستند.در این پست قصد داریم یک شیرینی خیلی خوشمزه را آموزش دهیم.برای آموزش تهیه این شیرینی ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم:

کره ي پاستوريزه ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفيد گندم ۱۲۵ گرم
نمک يک هشتم قاشق چاي خوري
دارچين ۱ قاشق چاي خوري
خلال بادام خرد شده ۱ پيمانه سرخالي
همچنین بخوانید: شیرینی فندق و شکلات

طرز تهيه:

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده وبا همزن برقي مي زنيم تا يکدست شود. سپس زرده تخم مرغ را اضافه مي کنيم. بعد با همزن مواد را با يکديگر خوب مخلوط مي کنيم. آرد و نمک و دارچين را ( البته آرد بايد قبلا الک شده باشد) به مخلوط اضافه مي کنيم.

سپس سيني شيريني پزي به ابعاد (۴۰×۳۰) را کمي چرب کرده و خمير را داخل سيني پهن کرده و سطح آن را صاف مي کنيم. سفيده ي تخم مرغ را با چنگال مي زنيم و با قلم مو روي خمير مي ماليم.

خلال بادام را روي خمير پاشيده و با پشت قاشق روي آن را کمي فشار داده تا خلال ها به خمير بچسبد. سپس سيني را در طبقه ي وسط فري که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه ي سانتي گراد گرم شده به مدت ۴۰-۳۰ دقيقه قرار مي دهيم. به محض خارج نمودن از فر، خميررا به صورت دلخواه برش مي دهيم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *