افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه شیرینی آردی

ardi

این شیرینی شیک و خوش طعم یکی از شیرینی های سنتی می باشد که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

کره :   ۱۰۰ گرم

روغن جامد:     ۱۰۰ گرم

پودر شکر:       ۷۵ گرم

آرد ذرت:         ۶۵ گرم

آرد سفید قنادی :       ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر:    ۱/۸ قاشق چایخوری

وانیل:   ۱/۸ قاشق چایخوری

پودر هل :       ۱/۲ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

۱.آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و خوب الک کنید.

۲.در یک ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

۳.پودر قند را اضافه کرده و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم زده تا با هم مخلوط شوند.

۴.سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

۵.خمیر را جمع کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

۶.سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب بزنید.

۷.و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.

۸.به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.

 

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *