در این پست قصد داریم شربت طالبی را آموزش دهیم.مصرف طالبی برای مبتلایان به کم خونی، نقرس، رماتیسم، یبوست و بواسیر مفید است و حاوی ویتامین A، B و C می باشد.
مواد اولیه :
طالبی خردشده | چهار پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
گلاب | دو قاشق غذاخوری |
بستنی | یک اسکوپ |
طرز تهیه:
طالبی خردشده را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و با پشت قاشق طالبی ها را له کنید. حدودا ۱۵ دقیقه پخت طالبی طول می کشد. در انتها گلاب را افزوده و هنگام سرو یخ پودرشده و آب را اضافه کرده و با یک اسکوپ بستنی تزئین کنید.
امتیاز شما به این دستور پخت