طرز تهیه شربت سکنجبین
امروز قصد داریم طرز تهیه شربت سکنجبین را آموزش دهیم.این شربت بسیار خوشمزه و خوش طعم میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین :
مواد لازم | مقدار لازم |
شکر | ۳ کیلو |
نعناع | ۲ کیلو |
سرکه | ۰٫۵ تا ۱ پیمانه |
گلاب | کمی |
همچنین بخوانید: طرز تهیه شربت لیمو
طرز تهیه شربت سکنجبین :
شکر را با آب به اندازه کافی میجوشانیم و صاف میکنیم. نعناع را پاک کرده و میشوییم. نعناع را ۳ تا ۴ دسته میکنیم و با نخ یا چوب میبندیم. سپس داخل شکر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سرکه و گلاب را اضافه کرده بگذارید کمی بجوشد. هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است.نباید شکر زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا شربت تلخ میشود.
موارد مورد توجه :
۱- سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف میشود.
۲- در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده میشود.
چند نکته مهم در تهیه شربتها :
شکرک زدن : دلیل شکرک زدن شربت، غلظت زیاد آن میباشد که میتوان این مشکل را با کمی آب جوش و یک قاشق آبلیموی مخلوط شده با شربت، روی حرارت ملایم حل کرد.