افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه شربت سکنجبین

طرز تهیه شربت سکنجبین

mojitofrozen

امروز قصد داریم طرز تهیه شربت سکنجبین را آموزش دهیم.این شربت بسیار خوشمزه و خوش طعم میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین :

مواد لازم مقدار لازم
شکر ۳ کیلو
نعناع ۲ کیلو
سرکه ۰٫۵ تا ۱ پیمانه
گلاب کمی
همچنین بخوانید: طرز تهیه شربت لیمو

طرز تهیه شربت سکنجبین :

شکر را با آب به اندازه کافی می‌جوشانیم و صاف می‌کنیم. نعناع را پاک کرده و می‌شوییم. نعناع را ۳ تا ۴ دسته می‌کنیم و با نخ یا چوب می‌بندیم. سپس داخل شکر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سرکه و گلاب را اضافه کرده بگذارید کمی بجوشد. هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است.نباید شکر زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا شربت تلخ می‌شود.

موارد مورد توجه :

۱- سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می‌شود.

۲- در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می‌شود.

چند نکته مهم در تهیه شربت‌ها :

شکرک زدن :  دلیل شکرک زدن شربت، غلظت زیاد آن می‌باشد که می‌توان این مشکل را با کمی آب جوش و یک قاشق آبلیموی مخلوط شده با شربت، روی حرارت ملایم حل کرد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *