افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه شاتو بریان

در این پست قصد داریم طرز تهیه شاتو بریان را به شما عزیزان آموزش دهیم.شاتو بریان در واقع همان استیک راسته  میباشد.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم جهت استيك:

 

 

 

گوشت گوساله ( مخصوص استيك) يك تكه به اندازه كف دست
پياز رنده شده يك عدد
پودر سير – زرچوبه- نمك- فلفل سياه و قرمز- ادويه گوشت – پاپريكا(در صورت وجود عطر بسيار خوبي به غذا ميدهد) به ميزان لازم
روغن مقداري

 

 

 

مواد لازم جهت سس سفيد :

 

 

 

قارچ برش خورده ۵ عدد
آرد گندم يك قاشق مربا خوري
كره ۵۰ گرم
آب گوشت ۲ قاشق غذا خوري( در صورت نداشتن آب گوشت از ۱/۴ عصاره گوشت در مقداري آب استفاده كنيد )
خامه ۴ قاشق غذا خوري

 

طرز تهيه:
استيك كوبيده شده را با پياز رنده شده خوب ورز مي دهيم .سپس ادويه ها را مخلوط كرده و گوشت را با آنها نيز ورز داده تا به خورد آن برود . روغن را در ماهي تابه ريخته و سپس استيكها را با حرارت كم سرخ ميكنيم . حرارت را كم كرده تا هم سرخ و هم پخته شود . ( حدود ۴۰ دقيقه). كساني كه استيك را آب دار دوست دارند زمان را كمتر كنند.

 

براي تهيه سس ابتدا روي حرارت كم كره را آب كرده سپس آرد را در آن ميريزيم و مخلوط مي كنيم . سپس آب گوشت و قارچ ها را اضافه كرده وپس از مخلوط كردن چند دقيقه روي آن سر مي گزاريم تا با حرارت كم قارچها بپزد. كمي نمك به آن اضافه كرده و سپس چند دقيقه مانده به سرو كردن غذا خامه را درون آن ميريزيم . دقت شود خامه فقط چند دقيقه حرارت ببيند .در نهايت آن را روي استيك ريخته و سرو ميكنيم / اگر سس را رقيق تر دوست داريم كمي آب گوشت و اگر غليظ تر دوست داريد كمي آرد را اضافه تر كنيد .
سپس مي توان آن را با چيبس تزئين نماييد .


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *