چاغاله بادام یکی از میوه هایی است که در فصل بهار یافت میشود و همه به آن علاقمند هستند.در این پست تصمیم داریم یک سوپ با این میوه خوشمزه به شما آموزش دهیم.برای درست کردن این پیش غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
چغاله بادام | ۱۵۰ گرم |
كلم بروكلي خرد شده | نصف پيمانه |
فلفل دلمهاي خرد شده | ۱/۴پيمانه |
آب مرغ | دو پيمانه |
پنير پارمسان و آرد | از هر کدام دو قاشق سوپخوري |
پياز | یک عدد |
سیر | يک حبه |
کره | ۵۰ گرم |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
چغالهها را نگيني خرد كرده به همراه فلفل دلمهاي و كلم بروكلي درون مخلوطكن ريخته و خوب ميكس ميكنيم. پياز را نگيني خرد كرده و كمي در كره تفت ميدهيم تا سبك شود. سير ساطوري شده را به آن اضافه ميكنيم و چند ثانيه ديگر تفت ميدهيم.
سپس آرد را اضافه كرده و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه كرده و روي حرارت ملايم هم زده تا گلولهاي از آرد نماند. وقتي مايه يكدستي به دست آمد از صافي عبور ميدهيم تا سير و پياز جدا شود سپس مواد ميكس شده (مخلوط چغاله، كلم و فلفل دلمهاي) را اضافه كرده و مجددا روي حرارت قرار ميدهيم. نمك و فلفل زده و پنير پارمسان را هم اضافه ميكنيم. پس از ۱۵ الي ۲۰ دقيقه از روي حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو ميكنيم.ميتوان كمي خامه هنگام سرو به سوپ افزود.