جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سوپ عدس و نخودفرنگی

سوپ عدس و نخودفرنگی

سوپ عدس و نخود فرنگی یک پیش غذای خیلی خوشمزه و مقوی میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این سوپ برای کودکان بسیار مفید میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید.

  • زمان آماده‌سازي: ۱۰ دقيقه
  • زمان پخت:  ۲ ساعت

مواد لازم :
  • روغن زيتون: يك قاشق چاي‌خوري
  • تره فرنگي خرد  شده: يك عدد
  • سير: يك حبه
  • عدس: ۴۰۰ گرم
  • مخلوط جعفري آويشن: ۲ قاشق غذاخوري
  • نخود فرنگي: ۲۰۰ گرم
  • نعنا: يك قاشق غذاخوري
سبزي‌هاي لازم:
  • روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • هويج خرد شده: يك عدد
  • ساقه كرفس خرد شده: ۴ عدد
  • سبزي‌هاي معطر: يك دسته
  • آب: ۱۳۰۰ ميلي‌ليتر
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهیه :

۱٫ براي تهيه سبزي‌ها، روغن را در يك ماهي‌تابه مناسب گرم كنيد و سبزي‌ها را داخل روغن ريخته و ۲ تا ۳ دقيقه تفت دهيد. سپس سبزي‌هاي معطر را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. در اين مرحله سبزي‌ها را داخل ظرف مناسب حاوي آب بريزيد و اجازه دهيد با دماي ملايم حدود يك ساعت و نيم بپزد و جوش بيايد، در حدي كه حجم كل سبزي‌ها به حدود ۹۰۰ ميلي‌ليتر برسد. سبزي‌ها را آب‌كشي كنيد و عصاره آنها را نگهداريد.
۲٫  روغن را در يك ماهي‌تابه ريخته و تره فرنگي و سير را اضافه كرده و به‌مدت ۵ تا ۶ دقيقه تفت دهيد تا تره فرنگي خوب نرم شود.
۳٫  عدس و عصاره سبزي‌ها را به در مواد لازم اضافه كنيد و بگذاريد حدود ۱۰ دقيقه بجوشد. نخود فرنگي را هم به مواد اضافه كنيد و حدود ۵ دقيقه ديگر آن را بپزيد.
۴٫  سوپ را از صافي رد كنيد تا مايع نرمي به دست آيد. دوباره مواد را داخل تابه برگردانيد و با يكديگر مخلوط كنيد و كمي فلفل و آويشن روي آن
بريزيد.
۵٫  هنگام سرو سوپ كمي نعنا روي هر كدام از بشقاب‌هاي سوپ قرار دهيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)