سوپ ترخینه یکی از سوپ هایی است که بینهایت خوشمزه و پر طرفدار میباشد .اگر به شهر کرمانشاه سفر کرده باشید حتما این آش را میل کرده اید و از خوردن آن لذت برده اید
مواد لازم :
ترخینه | ۲ گلوله |
آب مرغ | ۳ لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ |
لپه و عدس | نیم پیمانه |
اسفناج خرد شده | ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز درشت | ۱ عدد |
نمک و زرد چوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
ترخینه یکی از سوپ های محلی و معروف کرمانشاه می باشد که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می شود و به صورت گلوله های خشک شده و آماده عرضه می شود و در شهر ما به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.
ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید. لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زرد چوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود. سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید ودر آخر اسفناج را اضافه کنید . وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپخوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید ( اگر می خواهید سوپ شما خوشمزه تر باشد می توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده وسپس استخوانها را جدا و گوشت آنرا ریز ریز کرده وبه سوپ اضافه کنید )