طرز تهیه سس پنیر
سس پنیر را حتما در رستوران ها میل کرده اید و دوست دارید آن را یاد بگیرید. ما امروز تصمیم داریم طرز تهیه این سس بسیار خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم
آماده سازی : ۱۰ دقیقه
پخت : ۱۰ دقیقه
مواد لازم :
آرد | ۲ قاشق غذا خوری |
شیر | ۱/۴ پیمانه |
پنیر سوئیسی خرد شده | ۷۵ گرم |
پنیر چدار خرد شده | ۷۵ گرم |
پنیر پارمزان رنده شده | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر سیر | ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل | ۱/۸ قاشق چای خوری |
همچنین بخوانید: طرز تهیه سس سالاد فرانسوی
طرز تهیه :
۱- در یک تابه کوچک ، آرد را با ۲ قاشق غذاخوری شیر به صورت یک خمیر صاف با یک همزمن مخلوط کنید به آرامی تا مخلوط شوند و بعد از یک دست و صاف شدن، شیر باقی مانده را اضافه کنید، سپس اجازه دهید تا مواد با حرارتی بیش از متوسط جوش بخورند و مداوم آن را تا زمان ضخیم شدن هم بزنید.
۲- حرارت را کم کنید و پنیر، پودر سیر، و فلفل را اضافه کنید، مخلوط را به خوبی هم بزنید تا پنیر ذوب بشود.
۳- مخلوط را از حرارت بردارید و آن را به عنوان دسر استفاده کنید
امتیاز شما به این دستور پخت