امروز تصمیم داریم یک سالاد بی نهایت خوش رنگ و خوش طعم را آموزش دهیم قبل از اینکه سالاد میوه را میل کنید، روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
مواد لازم:
موز | ۲ عدد متوسط قطعه قطعه شده |
تکههای آناناس | ۲ پیمانه |
پرتقال متوسط | ۲ عدد پوست گرفته و تکه شده |
کیوی | ۲ عدد پوست گرفته و تکه شده |
انگور قرمز بی دانه | یک پیمانه |
توت فرنگی از درازا نصف شده | ۲ پیمانه |
گریپ فروت متوسط | یک عدد پوست گرفته و تکه شده |
آب پرتقال | ۲/۱ پیمانه |
پوست پرتقال رنده شده | ۲/۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو | ۴/۱ پیمانه |
شکر | ۴/۱ پیمانه |
پوست لیموی رنده شده | ۲/۱ قاشق چایخوری |
چوب دارچین | یک عدد |
طرز تهیه:
۱- در یک قابلمه متوسط، آب و پوست پرتقال، آب و پوست لیمو، شکر و چوب دارچین را با هم ترکیب کنید و آنها را بجوشانید.
۲- حرارت آن را کم کنید و بگذارید آرام به مدت ۵ دقیقه بدون درب بجوشد.
۳- آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود.
۴- در یک ظرف میوه شیشهای، میوهها را مطابق شکل به صورت لایهای بچینید.
۵- چوب دارچین را از داخل سس بیرون آورید و سس تهیه شده را روی مخلوط میوهها بریزید.
امتیاز شما به این دستور پخت