-
به آن كمي روغن زيتون، نمك و فلفل اضافه و با گوجهفرنگي، خيار و ساقه كرفس تزئين ميكنيم.
مواد لازم
ذرت | ۱۰۰ گرم |
پيازچه | ۲۰ عدد |
خیار | يك عدد |
جعفري خردشده | پنج قاشق غذاخوري |
ليموترش | يك عدد |
کرفس | يك ساقه |
روغن زيتون، نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
ابتدا قارچ و پيازچه را خرد كرده و با ذرت، نخودفرنگي و جعفري مخلوط ميكنيم. سپس به آن كمي روغن زيتون، نمك و فلفل اضافه و با گوجهفرنگي، خيار و ساقه كرفس تزئين ميكنيم.
امتیاز شما به این دستور پخت