امروز تصمیم داریم سالاد فلفل دلمه ای را آموزش دهیم.برای درست کردن این سالاد فلفلهایی را انتخاب کنید که رنگ پررنگی داشته باشد، سفت باشد و هیچ زدگی، ضربه و یا کبود شدگی نداشته باشند…
مواد لازم :
فلفل دلمه سبز | ۱ عدد |
فلفل دلمه قرمز | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل سبز | ۵ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نعناع تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
فلفل دلمه قرمز و سبز را داخل یک تابه داغ قرار دهید و مرتب آن ها را بچرخانید تا کمی نرم شوند. سپس فلفل ها را از وسط نصف کرده، وسط آن ها را خالی کرده و برش بزنید. فلفل سبزها را نیز داخل تابه نچسب حرارت دهید. پیازها را به ۴ قسمت برش زده و داخل تابه حرارت دهید تا سطح آن ها طلایی رنگ شود. نعناع را به همین روش حرارت دهید. مواد فوق را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.
امتیاز شما به این دستور پخت