سالاد سالمون یکی از سالاد هایی است که امروز تصمیم داریم آن را آموزش دهیم.این سالاد بسیار مقوی است و میتوانید آن را برای کودکانی که به ماهیعلاقه ندارند درست کنید.سالاد سالمون را با یک تکه لیمو سرو کنید
مواد لازم برای سالاد سالمون :
فیله سالمون پخته یا سرخ شده | یک عدد |
ساقه کرفس خرد شده | ۲ عدد |
پیاز قرمز خرد شده | نصف یک عدد |
کَبَر | ۱ قاشق غذاخوری |
عصاره یک عدد لیموترش | یک عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
شوید تازه خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد سالمون :
داخل یک کاسه ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید. کرفس، پیاز، کَبَر، عصاره لیموترش، روغن زیتون و شوید را هم در یک بشقاب دیگر به خوبی مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به آرامی به کاسه ای که سالمون ها داخل آن هستند اضافه کرده و هم بزنید.
برای طعم دار کردن سالاد نمک و فلفل را اضافه کرده و سالاد را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
سالاد را با یک تکه لیموترش سرو کنید.
امتیاز شما به این دستور پخت