سالاد انبه و ذرت یک پیش غذای بسیار خوشمزه میباشد.وقتی که یک شام مختصر درست میکندی حتما در کنار آن این پیش غذا را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.برای آموزش این پیش غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مدت آماده سازی:۳۰ دقیقه
مدت پخت: ۱۲ دقیقه
مواد لازم : برای ۶ نفر
ذرت شیرین تازه تمیز شده | ۴ عدد |
انبه بزرگ رسیده | ۲ تا ۳ عدد |
پیاز قرمز متوسط | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذا خوری |
آب لیمو ترش تازه | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاری | ۲/۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۲/۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۸/۱ قاشق چای خوری |
آروگولای تازه | ۳ فنجان |
طرز تهیه:
با دقت دانه های ذرت را از ساقه آن ببرید، شما به ۲ فنجان از دانه های ذرت نیاز دارید. دانه و پوست انبه را بگیرید و هر انبه را ۱۲ برش کنید و پیاز را هم پوست گرفته بدون گرفتن ریشه آن پیاز را به ۶ قسمت برش دهید تا برشها از هم جدا نشوند.
در یک ماهی تابه در حرارت متوسط مغزهای ذرت و ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون ریخته و کمی تفت دهید تا ذرتها قهوه ای طلایی شوند.
در یک کاسه متوسط برشهای انبه و پیاز را به ریخته به آرامی هم بزنید روی حرارت قرار داده و برای ۳ دقیقه آنها را تفت دهید تا قهوه ای روشن شوند. آنها را به یک کاسه متوسط انتقال دهید.
در یک کاسه کوچک آب لیمو و شکر و پودر کاری و نمک و فلفل سیاه و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را ریخته هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
۱ قاشق غذاخوری از سس را روی مخلوط ریخته و به آرامی هم بزنید در آخر آروگولای تازه را به مخلوط ذرت و انبه و پیاز اضافه کنید و باقیمانده سس را به آن بزنید.