طرز تهیه شیرینی سابله پسته ای
امروز طرز تهیه سابله را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.سابله یک شیرینی خیلی خوشمزه میباشد که معمولا در ایام عید نوروز آن را درست میکنند.این شیرینی بسیار خوشمزه و راحت میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۴۷۵ گرم |
روغن جامد | ۳۲۵ گرم |
بادام پوستگرفته و چرخ شده | ۳۰۰ گرم |
پودر قند | ۳۰۰ گرم |
زرده تخممرغ | يك عدد |
رنده پوست پرتقال | يك قاشق چايخوري |
پسته | به مقدار دلخواه |
همچنین بخوانید: طرز تهیه شیرینی پپروک
روش تهيه:
ابتدا روغن، پودر قند، زرده تخممرغ و رنده پوست پرتقال را با همزن برقي آنقدر هم ميزنيم تا كاملا پف كرده و سفيد شوند. سپس آرد را اضافه كرده با ليسك مخلوط ميكنيم. پس از آن، پودر بادام را به مواد اضافه ميكنيم و حسابي چنگ ميزنيم تا خميري شكل شود. خمير حاصل را داخل كيسه نايلوني گذاشته و حدود ۶ ساعت اجازه ميدهيم استراحت كند. خمير حاصل را به قطر نيمسانتي متر روي صفحه كار كه از قبل آردپاشي كردهايم پهن ميكنيم و با كاتر دلخواه آن را قالب ميزنيم و در سيني فر ميچينيم. ميتوانيم روي سابله را با برس به سفيده تخممرغ آغشته كنيم يا اينكه به همين شكل روي آن پسته بريزيم و داخل فر قرار دهيم. اين شيريني را به مدت ۲۰ دقيقه در طبقه بالاي فر كه از قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم. شيرينيهاي داخل سيني را به مدت ۴ تا ۵ ساعت دست نميزنيم تا خودشان را كامل بگيرند. سپس آنها را به ظرف مورد نظر منتقل ميكنيم.
امتیاز شما به این دستور پخت