افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی

رولت گوشت یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که پایه ثابت مهمانی های شیک میباشد.امروز تصمیم داریم این غذای پر طرفدار و شیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.برای آموزش تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

پياز ۲ عدد
پنير گودا ۱۵۰ گرم
مغز نان سفيد باگت ۱ عدد
شير ۳/۱ پيمانه
گوشت چرخ كرده ۷۵۰ گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
هويج آب پز ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سفيدة تخم مرغ ۱ عدد
رب گوجه فرنگي ۲/۱ پيمانه
شكر ۲ قاشق سوپخوري
سركه ۳ قاشق سوپخوري
آب ۴/۱ پيمانه

طرز تهيه :

 

پياز را رنده كرده,آب پياز را مي گيريم . پنير را نيز رنده مي كنيم , سپس مغز نان را با شير مخلوط مي كنيم . گوشت چرخ كرده , پياز , پنير رنده شده , مغز نان سفيد و نمك و فلفل را مخلوط كرده , كاملاً ورز مي دهيم . گوشت را پهن كرده , هويج را پس از پوست گرفتن نيم پز مي كنيم . تخم مرغ را نيز آب پز كرده از وسط چهار قاچ مي زنيم .

 

روي سطح گوشت كمي سفيدة تخم مرغ با برس ماليده, مطابق تصوير هويج و تخم مرغ را قرار داده , گوشت را لوله مي كنيم . در حالي كه گوشت را لوله مي كنيم لابه لاي گوشت , سفيدة تخم مرغ را با برس مي ماليم , سپس در فويل پيچيده و در سيني فر قرار داده در طبقه وسط فري كه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم كرده ايم به مدت يك ساعت و نيم الي دو ساعت قرار مي دهيم . زمانيكه رولت گوشت پخته شد از فر بيرون آورده در ظرف مورد نظر قرار داده سپس آنرا تزئين مي كنيم .


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *