جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه رولت دارچینی

5260_803

رولت دارچینی یک شیرینی خیلی خوشمزه و راحت میباشد.اصلا گول مواد زید آن را نخورید.این شیرینی خیلی راحت است و هیچ دردسری ندارد.امیدوارم که دوست داشته باشید.

مواد لازم :

  • كره: يك‌دوم فنجان
  • وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  • دارچين: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • نمك: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • شكر قهوه‌اي: يك فنجان
  • شكر سفيد: يك‌دوم فنجان
  • خمير مايه‌ترش: يك و يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • آرد: ۴ فنجان
  • آب گرم: يك فنجان
  • خامه: دوسوم فنجان
  • تخم‌مرغ: يك‌عدد

 

روش تهیه خمیر رولت :

۱٫ داخل يك ظرف مايه خميرترش و يك فنجان آرد و آب گرم را مخلوط كرده و به‌مدت ۲ ساعت داخل دماي اتاق بگذاريد بماند تا حجم بگيرد.
۲٫ مابقي آرد را با تخم‌مرغ، يك قاشق چاي‌خوري نمك و خامه، وانيل و دارچين داخل همزن به‌مدت ۷دقيقه بزنيد تا نرم شود.
۳٫ سرعت همزن را بالا برده و خمير به دست آمده اول را به خمير دوم اضافه كرده و خمير به دست آمده را به‌مدت يك ساعت در داخل دماي اتاق بگذاريد استراحت كند.

روش تهیه مایع داخل رولت :

۱٫ روي حرارت كره، يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري نمك، شكر سفيد و قهوه‌‌اي را مخلوط كرده و بگذاريد تا نرم و لطيف شود.
۲٫  خمير را روي يك سطح كه با آرد پوشانده‌ايد به ابعاد ۴۳×۳۳ پهن كرده و بعد مايه را با قاشق به روي خمير يكنواخت بماليد و بعد شروع به رول‌كردن خمير كنيد.
۳٫ رولت‌ به دست آمده را به فاصله‌هاي ۲ سانتي‌متري برش دهيد و روي سيني با پوشش كاغذ روغني گذاشته و در داخل فر با دماي ۱۸۰  درجه‌سانتي‌گراد به‌مدت ۳۰ دقيقه بپزيد.
براي تهيه سس روي رولت يك دوم فنجان پودر قند را با يك قاشق غذاخوري خامه مخلوط كرده و روي رولت‌هاي آماده بريزيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)