امروز قصد داریم یک دمنوش خیلی خوشمزه و عالی را به شما عزیزان آموزش دهیم.این دمنوش را میتوان در همه فواصل میل کرد ولی در فصل بهار و زمستان طرفداران بیشتری را دارد
مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب | ۴ لیوان |
شکر قهوه ای | ۳/۴ پیمانه |
زنجبیل | ۱/۴ پیمانه |
چای کیسه ای | ۳ عدد |
لیمو | ۲ عدد |
عسل | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.
آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.
آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.