دلمه فلفل یک غذای اصیل ایرانی میباشد و همه آن را دوست دارند امروز قصد داریم نمونه متفاوتی از این دلمه را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
- آب مرغ يا آب سبزي: ۴۵۰ گرم
- هويج متوسط خردشده: يك عدد
- پياز كوچك خردشده: يك عدد
- بلغور: سهچهارم فنجان
- كشمش يا گيلاس خشك: يكسوم فنجان
- پنير موزارلا خردشده: سهچهارم فنجان
- فلفلدلمهاي رنگي: ۴ عدد
- آب: يكدوم فنجان
- بادام يا گردوي خردشده تفتداده: ۲ قاشق غذاخوري
روش تهیه :
آب مرغ، پياز و هويج را روي حرارت به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و بعد كشمش و بلغور را اضافه كنيد و ۵ دقيقه ديگر صبر كنيد سپس آب مخلوط را دور بريزيد. فلفل دلمهايها را از عرض به طوريكه قسمت بالا كوچكتر باشد نصف كنيد و تخم شان را بگيريد. پنير را با مواد مخلوط كنيد و داخل فلفلها بريزيد. فلفلها را در قابلمه بگذاريد و يكدوم فنجان آب هم بريزيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و در ظرف را ببنديد. ۵ تا ۱۰ دقيقه بگذاريد تا كمي نرم شوند. مغزها را روي مواد داخل فلفلها بپاشيد و سرو كنيد. (براي۲ نفر)
امتیاز شما به این دستور پخت