طرز تهیه دسر آلبالو
امروز قصد داریم یک دسر بسیار زیبا و شیک را آموزش دهیم که با البالو درست میشود.میتوانید از آلبالوی فریز شده هم استفاده کنید.برای آموزش این دسر ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
آلبالو | يك كيلوگرم |
شكر | ۲۱۰ گرم |
پودر ژلاتين | سه قاشق سوپخوري |
آب | ۵۰۰ ميليليتر |
خامه قنادي | ۳۰۰ گرم |
وانيل | قاشق مرباخوري |
همچنین بخوانید: طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
طرز تهيه :
آلبالوهاي هسته گرفته را پوره ميكنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا ميكنيم.
شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برميداريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط ميكنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط ميكنيم ، وانيل را افزوده و داخل قالب با گنجايش ۵/۱ ليتر ميريزيم و به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا ببندد. دسر را از يخچال درآورده و در ظرف مناسب برميگردانيم و تزئين ميكنيم.