افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو

طرز تهیه دسر آلبالو

امروز قصد داریم یک دسر بسیار زیبا و شیک را آموزش دهیم که با البالو درست میشود.میتوانید از آلبالوی فریز شده هم استفاده کنید.برای آموزش این دسر ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 آلبالو  يك كيلوگرم
 شكر  ۲۱۰ گرم
 پودر ژلاتين  سه قاشق سوپخوري
 آب  ۵۰۰ ميلي‌ليتر
 خامه قنادي  ۳۰۰ گرم
وانيل قاشق مرباخوري
همچنین بخوانید: طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات

طرز تهيه :

آلبالوهاي هسته گرفته را پوره مي‌كنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا مي‌كنيم.
شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برمي‌داريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط مي‌كنيم ، وانيل را افزوده و داخل قالب با گنجايش ۵/۱ ليتر مي‌ريزيم و به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا ببندد. دسر را از يخچال درآورده و در ظرف مناسب برمي‌‌گردانيم و تزئين مي‌كنيم.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *