افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه دست پیچ مکزیکی

fo156

مكزیكی‌‌ها برای درست كردن دست‌پیچ، از نان‌های تورتیلا – كه به صورت آماده در سوپرماركت‌هایشان به فروش می‌رسند – استفاده می‌كنند. ولی با توجه به اینكه این نوع نان در كشور ما وجود ندارد، شما می‌توانید از نان لواش‌های بریده و بسته‌بندی استفاده كنید.

مواد لازم برای درست كردن ۵ عدد دست‌پیچ:

 

 

نان لواش بسته‌بندی
۵ برش
پنیر چدار (رنده شده)
۷۵گرم

مواد لازم داخل دست‌پیچ:

 

 

اسفناج ۷۵ گرم
روغن مایع ۲ قاشق سوپ‌خوری
ذرت ریز كنسروی (خرد شده) ۸ عدد
نخود فرنگی كنسرو شده ۲۵ گرم
فلفل دلمه‌ای (خرد شود) یک عدد
هویج (نگینی خرد شود) یک عدد
تره فرنگی (خرد شود) یک عدد
سیر (له شود) دو حبه
فلفل قرمز تند (خرد شود) یك عدد
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد لازم برای سس:

 

 

گوجه فرنگی (له شده و از صافی عبور داده شود) ۳۰۰ گرم یا یك و یك‌چهارم پیمانه
موسیر (خرد شود) ۲ پره
سیر یك حبه
آب مرغ ۳۰۰ میلی‌لیتر یا یك و یك‌چهارم پیمانه
پودر قند یا شكر یك قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز یك قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

 

۱ – ابتدا برگ‌های اسفناج را خرد كرده و به مدت ۵دقیقه در مقدار كمی آب بپزید. سپس آنها را آبكشی كرده و با انگشتان دست آنها را فشار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

 

۲ – روغن را در تابه‌ای بریزید و نخود فرنگی، ذرت، فلفل‌دلمه‌ای، هویج،‌سیر و تره فرنگی خرد شده را اضافه كنید و مدت ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید؛سپس اسفناج پخته را به همراه نمك و فلفل به مخلوط فوق بیفزایید و كمی تفت دهید.

 

۳ – از طرف دیگر همه مواد لازم سس را در تابه‌ای بریزید و روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزد. برای پختن و آماده شدن این سس،‌۲۰دقیقه زمان لازم است. در واقع سس باید غلیظ شود.

 

۴ – هر یك از نان‌ها را در یك سینی پهن كرده و با توجه به تعداد نان مواد آماده شده برای داخل دست پیچ را به چند قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را روی هر یك از نان‌ها بریزید و آنها را لوله كنید و داخل یك پیركس مستطیلی‌شكل كه با كمی روغن چرب شده است، بچینید؛ به صورتی كه قسمت روی هم آمده دست‌پیچ‌ها در زیر قرار گیرد.

 

۵ – وقتی كه همه دست‌پیچ‌ها را در ظرف چیدید، سس را روی آنها بریزید و پنیر را نیز روی سس بپاشید. حالا پیركس را به مدت ۲۰دقیقه در داخل فر با حرارت ۱۸۰درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت یا شماره۴ قرار دهید تا مواد پخته شده و پنیر روی آن نیز آب شود. حالا دست‌پیچ‌ها آماده سرو است.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *