بدون شک خیلی از خانم ها خورشت گل کلم را درست نکرده اند و نمیدانند که چقدر این خورشت خوشمزه و لذیذ است.امروز تصمیم داریم طرز تهیه این خورشت متفاوت را آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم : برای ۶ نفر
گوشت | ۰/۵ کیلو |
گل کلم | ۲ عدد |
روغن | ۳۰۰ گرم |
رب گوجه | ۱ قاشق سوپخوری |
زردچوبه | به مقدار کافی |
آبلیمو | ۱ استکان |
پیاز | ۲ عدد |
زعفران | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
فلفل | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
گوشت را بپزید و پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید . گل کلم را غنچه غنچه ببرید و با پیاز سرخ کنید . مراقب باشید که گل کلم له نشود . یک قاشق رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ و آبلیمو و نمک وفلفل را در آن مخلوط کنید . کل مواد را در گوشت بریزید و زعفران و ادویه اضافه نمایید . گل کلم نباید خیلی بجوشد و زود می پزد .
امتیاز شما به این دستور پخت