افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه خورش چغاله بادام

fo162

چاغاله بادام یکی از خورشت های بسیار خوشمزه ای است که در فصل بهار نوش جان میکنید.امروز تصمیم داریم طرز تهیه این خورشت رابه شما عزیزان آموزش دهیم.برای تهیه این خورشت با ما همراه باشید

مواد لازم :

 

گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
پیاز خورد و سرخ شده ۱ عدد متوسط
چغاله بادام ۲۰۰ گرم
نعنا و جعفری خورد شده ۳۰۰گرم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
آب ۴ لیوان

طرز تهیه:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و ۳،۴ دقیقه صبر کنید، سپس ۴ لیوان آب را اضافه کنید و به مدت ۴۵تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و۱۰دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.
چند نکته

 

۱می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

 

۲-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.

 

۳-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.

 

۴-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

 

۵-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *