جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورش انار آویج – غذای محلی شمال – گیلان

4

 

 

مواد لازم برای پخت خورش انار آویج

 

دو پیمانه آب

دو قاشق سوپ خوری  رب انار

سه عدد تخم مرغ

به اندازه نیاز نمک و زردچوبه

یک عدد پیاز درشت

دو لیوان  آب انار

دو حبه سیر
یک کیلو گرم مرغ خرد شده
دو و نیم  پیمانه گردوی چرخ کرده
دو و نیم پیمانه سبزی خرد شده
( تره نعنا گشنیز وجعفری)

طرز تهیه

۱٫ ابتدا مرغ را خرد کرده و آنها را آغشته به نمک و زردچوبه کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از آنکه داغ شد، پیاز خرد شده را به همراه ۲ حبه سير داخل آن تفت دهید. حالا تکه های مرغ را اضافه کرده و همراه با پیاز کمی تفت دهید.

۲٫ در این زمان گردو را همراه سبزي خرد شده اضافه کنید. کمی مواد را با هم تفت دهید، سپس آب را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مرغ بپزد.

۳٫ بعد از حدود یک ساعت آب انار را اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید و خوب با مواد مخلوط شود، سپس رب انار را اضافه کرده ، به آرامی هم بزنید.

۴٫ در کاسه ای تخم مرغ ها را خوب بزنید، سپس آن را داخل خورش بریزید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد. حالا می توانید آن را سرو کنید.

اشتراک:


۱ دیدگاه

نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)