جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت اردک

fo4105

فسنجان یک خورشت اصیل و خوشمزه ایرانی میباشد.که معمولا با گوشت قلقلی و یا مرغ درست میشود.امروز تصمیم داریم یک فسنجان خوشمزه با گوشت اردک را به شما عزیزان آموزش دهیم.اردک مزه بسیار خوبی به فسنجان میدهد

مواد لازم برای خورش فسنجان با اردک :

 

 گردو ۳۰۰ گرم
 روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
 اردک کوچک درسته ۱ عدد
 شکر و نمک و فلفل به میزان لازم
رب انار به میزان لازم
رب گوجه فرنگی تفت داده شده ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش فسنجان با اردک :
در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.

حالا نمک، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده، هم بزنید و حدود ۱ ساعت صبر کنید.

بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)