فسنجان یک خورشت اصیل و خوشمزه ایرانی میباشد.که معمولا با گوشت قلقلی و یا مرغ درست میشود.امروز تصمیم داریم یک فسنجان خوشمزه با گوشت اردک را به شما عزیزان آموزش دهیم.اردک مزه بسیار خوبی به فسنجان میدهد
مواد لازم برای خورش فسنجان با اردک :
گردو | ۳۰۰ گرم |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
اردک کوچک درسته | ۱ عدد |
شکر و نمک و فلفل | به میزان لازم |
رب انار | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی تفت داده شده | ۱ قاشق سوپخوری |
زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش فسنجان با اردک :
در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.
حالا نمک، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده، هم بزنید و حدود ۱ ساعت صبر کنید.
بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.