افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه حمص غذای لبنانی

آموزش آشپزی مراحل پخت حمص خوشمزه مجلسی

طرز تهیه حمص غذای لبنانی

حمص یک غذای لبنانی بسیار خوشمزه و راحت است که برای کودکان نوپای شما بسیار مفید است. ادامه مطلب را مطالعه کنید و برای کودکان خود درست کنید و لذت ببرید.در صورتى كه به كودك مى دهيد از ريختن فلفل قرمز خوددارى كنيدو هر كس به دلخواه فلفل استفاده كند.

مواد لازم حمص : برای ۶ نفر

نخود ۵۰۰ گرم
روغن كنجد ۱ لیوان
سیر ۱ بوته
نمک به مقدار لازم
لیمو ترش ۲ عدد
زیتون سیاه مقداری
پاپریكا(یا فلفل قرمز كوبیده) ۲/۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه حمص لبنانی

توجه کنید که پیش از شروع دستور تهیه، نخودهای شما باید از ۲۴ ساعت قبل خیس خورده باشند تا غذای بهتری داشته باشید.

مرحله اول (پختن نخودها):

توجه کنید که نخودهایی که خیس خورده اند را داخل آب و نمک تا مرحله بپزید که داخل دست شما به راحتی له شوند. اگر می خواهید که حمص شما بافت یک دست و خوبی داشته باشد باید پوست بیرونی نخود را پیش از له کردن بکنید.

توجه کنید که باید از آب نخود که پخته شده است مقداری هم برای بعدا نگه دارید.

مرحله دوم (مخلوط کردن مواد):

نخود ها را داخل میکسر بریزید و ارده را هم داخل آن بریزید و یک حبه سیر را رنده کنید و آب نصف لیمو را هم داخل آن بریزید. مقدار کمی هم نمک را اضافه کنید.

روغن زیتون را هم اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن آن ها بکنید و تا حدی که به خوبی مخلوط شود هم بزنید. در حین هم زدن آن ها اگر حمص شما خیلی خشک شد، از آب نخودی که نگه داشته اید به آن اضافه کنید.

مرحله سوم (سرو نهایی حمص):

در این مرحله حمص شما آماده است و داخل یک کاسه کوچک و یا بشقاب کوچک ان را پهن کنید. مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و از پیش غذای لبنانی خود لذت ببرید.

امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد و آن را با کسانی که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید.

منبع


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *