حلیم گندم بسیار خوشمزه و پرطرفدار و پر کالری میباشد.حلیم را معمولا در وعده صبحانه میل میکنند و یا برای نذری ها و در ماه مبارک رمضان درست میکنند .امروز تصمیم داریم یک حلیم بسیار خوشمزه را آموزش دهیم
مواد لازم : برای ۱۲ نفر
گندم | ۱ کیلو |
پیاز | ۳ عدد |
فلفل | به مقدار کافی |
گوشت | ۱ کیلو |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
مهمترین نکته در پخت حلیم طول مدت پخت و حرارت کم است . گوشت وپیاز را می گذاریم کاملا بپزند . گندم را قبلا خیس می کنیم . سپس با آب و نمک می جوشانیم . پس از پختن آن را خوب می کوبیم و داخل گوشت می ریزیم . مدام حلیم را هم می زنیم که گوشت به صورت ریشه ریشه با گندم مخلوط شود و حالت چسبناک پیدا کند . نمک و فلفل را آخر کار اضافه می کنیم . موقع کشیدن روی آن کره آب شده ودارچین می دهید و با شکر مصرف می کنیم .