جوجه یکی از غذاهایی است که همه ایرانی ها آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند.در این پست تصمیم داریم جوجه را به روش مختلفی درست کنیم.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
جوجه ی مرغ | ۲ عدد |
کره | ۴ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپ خوری |
آویشن | یک دوم قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | یک چهارم قاشق چای خوری |
آبلیمو | ۲ قاشق سوپ خوری |
رنده پوست لیمو | یک قاشق سوپ خوری |
عسل | ۲ قاشق سوپ خوری |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
گوجه (برای سرو) | به مقدار لازم |
شوید تازه (برای تزئین) | به مقدار لازم |
سیر له شده | ۲ حبه |
طرز تهیه:
ابتدا جوجه ها را خرد کرده،سپس سیر ،آویشن، نمک ، فلفل قرمز، عسل ،آبلیمو و رنده ی پوست لیمو را با کره و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. بعد از آن، تمام سطح جوجه ها را به این مخلوط آغشته نمایید.ظرف حاوی جوجه ها را به مدت ۲ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.سپس جوجه ها را برگردانده و به مدت ۸ دقیقه ی دیگر زیر گریل قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شود.
امتیاز شما به این دستور پخت