معمولا اکثر ایرانی ها جوجه کباب را با ماست و یا سس مایونز درست میکنند.امروز تصمیم داریم یک جوجه متفاوت و خوشمزه را آموزش دهیم که با سس قرمز درست میشود.برای تهیه این کباب ادامه مطلب را مطالعه کنید در پست های قبل طرز تهیه جوجه را آموزش داده ایم در این پست سس آن را اموزش میدهیم
مواد لازم برای سس :
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو | ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
آب | ۵ پیمانه |
فلفل و دارچین | به میزان لازم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه سس سالاد فرانسوی
با مواد فوق سس را تهیه کنید و در اواسط پخت با برس مخصوص غذا دو مرحله روی کباب ها بزنید.
امتیاز شما به این دستور پخت