جوجه آشوکا یک جوجه بسیار خوشمزه است که تصمیم داریم آن را به شما عزیزان اموزش دهیم اين كباب بايد تند باشد به همين منظور از فلفل قرمز استفاده كنيد. پس اگر به غذای تند علاقمند هستید حتما این کباب را امتحان کنید
مواد لازم :
گوشت جوجه | ۳۰۰ گرم |
ماست | نصف پيمانه |
خامه | نصف پيمانه |
کره | ۵۰ گرم |
فلفل دلمهاي قرمز | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
ادويه هندي | به ميزان لازم |
گوجهفرنگي، هويج، لوبياسبز و تربچه | براي تزئين |
طرز تهيه :
جوجهها را ۲۴ ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، كره، نمك، ادويه و پياز ميخوابانيم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجهها را به سيخ كشيده و روي آتش ذغال سرخ ميكنيم تا طلايي شود بايد يادآور شد به دليل افزودن ادويه هندي اين كباب بسيار معطر و به سبك (هيماليايي) آماده ميشود.
اطراف اين كباب را ميتوانيد با فلفلدلمهاي قرمز، گوجهفرنگي، لوبياسبز، تربچه و هر سبزي دلخواه ديگري تزئين كنيد.
امتیاز شما به این دستور پخت