جغور بغور یک غذای خوشمزه ای است که خیلی از شما نوش جان کرده اید و زیاد در خیابان های شهر دیده اید.شاید فکر کنید این غذا زیاد سالم نباشد و خریداری نکنید اما میتوانید در منزل ان را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر
جگر | ۱ عدد |
دل | ۲ عدد |
قلوه | ۲ عدد |
جگر سفید | ۱ عدد |
آبلیمو | نصف استکان |
پیاز | ۴ عدد |
زعفران | یک چهارم استکان |
فلفل | به میزان کافی |
نمک | به میزان کافی |
جعفری خرد کرده | نصف استکان |
طرز تهیه :
پیاز را کاملاٌ ریز کنید . جگر ، دل ، قلوه و جگر سفید را خرد کنید و با آبلیمو ، فلفل ، نمک ، زعفران و پیاز رنده شده بگذارید دو سه ساعت بماند تا آبلیمو به خوردش برود . سپس آن را با پیاز ، خوب سرخ کنید و بگذارید با حرارت بسیار ملایم با بخار خودش بپزد . وقتی به روغن افتاد ، آبلیمو و جعفری خرد کرده و زعفران روی آن بدهید و هم بزنید . دور خوراک را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید .
امتیاز شما به این دستور پخت