طرز تهیه تست بادمجان و پنیر
بدون شک تمام کسانی که بادمجان را دوست دارند از این غذا خوششان خواهد آمد.این غذا معمولا برای شام یا پیش غذا سرو میشود.برای تهیه تست بادمجان و پنیر با ما همراه باشید.
- زمان آمادهسازی: ۵۰ دقیقه
- زمان پخت: ۱۵ دقیقه
- مقدار: ۲ نفر
مواد لازم | مقدار لازم |
بادمجان ورقهاي | ۴ عدد |
پياز | ۱ عدد |
فلفل دلمهاي رنگي | ۳ عدد |
قارچ | ۵ عدد |
سوسيس | ۵ عدد |
ژامبون | ۵ ورق |
قرص گوشت | ۱ عدد |
رب گوجهفرنگي | ۲ قاشق غذاخوري |
سير رنده شده | ۳ حبه |
مواد لازم برای سس سفید
مواد لازم | مقدار لازم |
سس سفيد | نيم ليتر |
آب ليمو ترش | يک قاشق غذاخوري |
کره | ۵۰ گرم |
روغن زيتون | نصف قاشق غذاخوري |
پنير فيلافيلا | ۲۵۰ گرم |
نمک، فلفل و زعفران | به مقدار لازم |
همچنین بخوانید: غذای شیک با میگو و پنیر پیتزا
آمادهسازی
ابتدا بادمجانها را شسته و بدون آنکه پوستشان را بگيريد، در آب نمک بخوابانيد.
بعد از ۲ ساعت بادمجانها را در روغن داغ سرخ میکنيم. سپس پيازها را به صورت نگيني خرد کرده و داخل ماهيتابه تفت ميدهيم تا طلايي و نرم شوند. حالا فلفل دلمهايها را سرخ کرده و بعد از آن قارچها را با آبليمو مخلوط کرده و با کره تفت ميدهيم. در مرحله بعد سوسيس و ژامبونها را هم به مواد اضافه کرده و همراه با رب به مدت ۱۰دقيقه تفت ميدهيم. سپس عصاره گوشت را در ۲ ليوان آبجوش حل کرده و در آخر نمک، فلفل و زعفران را به مواد اضافه ميکنيم تا بپزند.هنگامي که مواد حاضر شد، يک پيمانه سس سفيد را به غذا اضافه کرده و با پنير فيلافيلا مخلوط ميکنيم. حالا نوبت قراردادن نان تستها در طبقه وسط فر به مدت ۳ دقيقه است. سپس کمي سير رنده شده را همراه با نيمي از روغن زيتون مخلوط کرده و روي نانها میمالیم. بعد تمام مواد را به طور مساوي رون نان تُست قرار داده و بادمجانهاي کمي سرخ شده را در لايه بعدي گذاشته و در آخر مقداري پنير روي بادمجانها ميپاشيم و به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار ميدهيم تا پنيرها طلايي رنگ شوند.
مصرف روغنزيتون (به خصوص در سنين رشد) سبب بهبود حافظه و بالا رفتن قدرت يادگيري در کودکان ميشود و به خانمهاي باردار نيز توصيه ميشود براي تأمين چربي مورد نياز بدنشان روغنهاي گياهي به خصوص روغن زيتون مصرف کنند.
- میزان کالری: ۴۱۵