جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه تارت پنیر و خرما

n63ua2a9jz06wk8a144o

تارت پنیر و خرما یک دسر خیلی شیک و مقوی میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این تارت به عنوان عصرانه و میان وعده میل میشود .امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم براي تهيه خمير:

  •  آرد: ۳۷۵ گرم
  •  كره: ۲۲۰ گرم
  •  پودربادام: ۵۰ گرم
  •  پودرشكر: ۵۰ گرم
  •  پودر دارچين: ۲ قاشق چاي‌خوري
  •  آب سرد: ۶۰ ميلي‌ليتر
  •  زرده تخم‌مرغ: يك عدد
مواد لازم براي داخل تارت
  •  پنير ماسكارپونه: ۳۰۰ گرم
  •  خرماي هسته گرفته: ۴۰۰ گرم
  •  پودرشكر: ۴۰ گرم
  •  خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  •  پودردارچين: ۲ قاشق چاي‌خوري
  •  مغز گردوي ريز شده: ۱۲۵ گرم
  •  تخم‌مرغ: ۴ عدد
  •  آرد: ۵۰ گرم

روش تهيه:

تمامي مواد را داخل كاسه‌اي گود ريخته و همه را با هم چنگ مي‌زنيم تا خمير مطلوب حاصل شود. خمير را داخل سلفون پيچيده و به مدت يك ساعت داخل يخچال استراحت مي‌دهيم؛ دوباره خمير را يك ساعت در دماي محيط قرار مي‌دهيم سپس داخل قالب مخصوص تارت به قطر ۳۰ سانتي‌متر پهن كرده و روي سطح آن را حفره ايجاد مي‌كنيم. (توسط چنگال يا وسيله مخصوص) براي رويه، پنير، خامه، دارچين، تخم‌مرغ و پودرشكر را با هم مخلوط مي‌كنيم و با همزن دستي به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. آرد را نيز با مواد مخلوط مي‌كنيم و وقتي همزن را كنار گذاشتيم خرماي هسته گرفته شده و گردوي خرد شده را اضافه كرده، با ليسك به هم مي‌زنيم و روي خمير مي‌ريزيم. قالب را به مدت ۶۰ تا ۷۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم تا روي تارت طلايي شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)