- خمير تارت: به اندازه ظرف یا تعداد مورد نظر
- كرم خمير: به اندازه پوشاندن سطح خمیر
- مخلوط ميوه تازه(موز، توتفرنگي، كيوي، سيب): ۲ فنجان
فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم كنيد. خمير را آماده كرده و به ۸ قسمت مساوي تقسيم كنيد. روي سطح آرد بپاشيد. قسمتها را به شكل دايرههايي به قطر ۵/۱۲ سانت پهن كنيد و هركدام را در ظرف تارتي كه كف آن از ديواره جدا شود به قطر ۱۰ سانت بيندازيد. كف و ديوارههاي ظرفها را كاملا از خمير بپوشانيد و با دست كاملا فشار دهيد. روي ظرفها را دولايه فويل بپوشانيد و در سيني فر بگذاريد.
۸ دقيقه در فر بگذاريد، فويل را برداريد. ۵ دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا خمير طلايي شود. خامه خميري را آماده كنيد، در يخچال خنك كنيد و روي خمير پخته بريزيد. ميوههاي تازه را هم بچينيد. ديوارهها را جدا كنيد و تارتها را از ظرف درآوريد و در ظرف سرو بچينيد.
كرم خمير: يكدوم فنجان شكر، ۴ قاشق مرباخوري نشاسته ذرت و يكچهارم قاشق مرباخوري نمك را مخلوط كنيد. ۲ فنجان شير پرچرب يا ۲ فنجان خامه كمچرب را اضافه كنيد و روي حرارت متوسط بگذاريد. هم بزنيد تا غليظ شود. يك دقيقه صبر كنيد و نصف اين مواد داغ را به ۴ زرده زده شده اضافه كنيد، به شيرجوش برگردانيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و ۲ دقيقه هم بزنيد. بعد آن را از روي حرارت برداريد و كمي وانيل بريزيد. مايه را در كاسهاي بريزيد و كاسه را ۵ دقيقه در كاسه آب يخي بگذاريد، گاهي هم بزنيد. روي كاسه را با نايلون بپوشانيد و ۴ ساعت در يخچال بگذاريد و هم نزنيد.