بوقلمون گوشت خوشمزه و لذیذی دارد اما سینه آن کمی خشک است.در این پست تصمیم داریم یک خوراک خیلی خوشمزه را آموزش دهیم که با سینه بوقلمون درست میشود و بسیار راحت است
مواد لازم :
آرد | يك و نيم پيمانه |
تخممرغ | دو عدد |
كره | ۱۲۰ گرم |
ماست | سه قاشق غذاخوري |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
بيكينگپودر | يك قاشق مرباخوری |
طرز تهيه خمير :
آرد و بيكينگپودر را با كره هم زده و تخممرغها را يكييكي اضافه كرده و با ماست خوب مخلوط كنيد تا خمير يكدستي به دست آيد. سپس يك ساعت استراحت دهيد. مقداري از خمير را كنار گذاشته و مابقي را در سطح آردپاشي شده پهن كنيد. مواد آماده شده را روي آن ريخته، از خمير نوارهايي را بريده و روي قالب بگذاريد. سپس پنير پيتزا ريخته و در داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰ دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود.
مواد لازم ميانی تارت :
سينه بوقلمون | ۲۵۰ گرم |
فلفل دلمهاي خلالشده | يك قاشق غذاخوري |
قارچ | پنج عدد |
پنير پيتزا، نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه مواد ميانی :
سينه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمهاي را به همراه نمك و فلفل تفت دهيد و كنار بگذاريد.