طرز تهیه بیسکویت
امروز قصد داریم یک شیرینی خوشمزه و راحت را آموزش دهیم.این شیرینی را معمولا در روزهای عید نوروز زیاد میبینید و از خوردن آن لذت میبرید.با کمی تغییر یک شیرینی خیلی خوشمزه مخصوص عصرانه هم میتوان درست کرد
مواد لازم برای تهیه خمیر:
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد | ۲۵۰ گرم |
كره | ۱۶۰ گرم |
پودر شكر | ۸۰ گرم |
آب | دو قاشق غذاخوری |
وانیل | یکسوم قاشق چایخوری |
پودر بادام زمینی | ۶۰ گرم |
زرده تخممرغ | یك عدد |
مواد لازم برای داخل بیسكویت:
مواد لازم | مقدار لازم |
كره | ۵۰ گرم |
پودر شكر | ۱۰۰ گرم |
كره بادامزمینی | ۵۰ گرم |
پودر كاكائو | یك قاشق غذاخوری |
پودر بادام زمینی | دو قاشق غذاخوری |
پسته چرخ شده | مقدار لازم |
همچنین بخوایند: طرز تهیه بسکوییت فانتزی
روش تهیه:
مرحله اول : تمامی مواد خمیر را داخل كاسهای گود می ریزیم و همه آنها را با هم چنگ میزنیم تا خمیر شوند. میتوانیم این كار را با چرخ خمیرزن همزن برقی هم انجام بدهیم. خمیر حاصل را ۱۵دقیقه در نایلون كنار میگذاریم تا استراحت كند.
مرحله دوم : اکنون خمیر را به قطر چهار میلیمتر پهن كرده با كاتر موردنظر برش می دهیم و در سینی میچینیم. سینی را به مدت ۲۰دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم كردهایم، قرار داده و میپزیم. تمامی مواد میانی را به مدت دو دقیقه با همزن برقی میزنیم.
مرحله سوم : كرم آماده شده را بین بیسكویتها می ریزیم و دو عدد بیسكویت را به هم میچسبانیم و دور تا دور بیسكویتها را داخل پسته چرخ شده میغلتانیم. روی بیسكویتها را با شكر رنگی و اسپری رنگ خوراكی و یا هر چیز دلخواه دیگر مطابق با سلیقه خودمان، تزیین میکنیم.
به ازای هر عدد شیرینی ۱۶۰ کالری