طرز تهیه بشقاب مرغ و سبزیجات
امروز قصد داریم یک غذای بسیار خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.برای تهیه بشقاب مرغ و سبزیجات باید مواد به حدی سرخ کنیم که ترد و طلایی شود
مواد لازم برای بشقاب مرغ و سبزیجات :
عسل | یک چهارم فنجان |
سس سویا | یک چهارم فنجان |
سس سیر و چیلی | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد همه کاره | ۱ فنجان |
آرد ذرت | ۱ فنجان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
۱۱/۴ فنجان | آب سرد |
روغن سبزیجات | ۲ فنجان |
فلفل دلمه قرمز (به نوارهای نازک خرد شود) | ۱ عدد |
کلم بروکلی خرد شده | ۱ عدد |
سینه مرغ بدون پوست و استخوان (خرد شده به نوارهای نازک) | ۳۴۰ گرم |
پیازچه (به صورت مورب خرد شود) | ۳ عدد |
همچنین بخوانید: طرز تهیه بشقاب پنیری
طرز تهیه :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک بشقاب بزرگ برداشته و روی آن دستمال کاغذی گذاشته و کنار بگذارید. لبه ی سینی فر را با فویل بپوشانید.
در یک کاسه ی کوچک، عسل، سس سویا، سس سیر و چیلی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را با هم زن یا چنگال خوب هم زده و بعد آرد، آرد ذرت، نمک و آب سرد را به آن اضافه کنید.
یک ماهیتابه برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. فلفل دلمه و بروکلی را داخل خمیری که در مرحله قبل آماده کردیم طبخ کنید. ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید تا آنها ترد و طلایی رنگ شوند. حالا آنها را به بشقاب منتقل کرده و بعد داخل فر بگذارید تا گرم بماند. حالا دوباره صبر کنید دمای ماهیتابه به ۳۷۵ درجه فارنهایت برگردد.
تکه های مرغ را در خمیر ریخته و ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا ترد و طلایی رنگ شوند (یک بار آنها را برگردانید). حالا مرغ را هم به سبزیجات اضافه کرده و پیازچه را روی آن بریزید.
با سس آماده شده سرو کنید.