اگربه بستنی علاقه زیادی دارید پیشنهاد میکنم حتما این مدل بستنی زمستانی را امتحان کنید.این دسر بسیار خوشمزه و راحت میباشد برای آموزش این بستنی ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
پودر بادام بو داده | ۱۵۰ گرم |
زرده تخممرغ | ۳ عدد |
خامه پاستوريزه زده شده | ۵۰۰ گرم |
شكر | ۵۰۰ گرم |
بادام خرد شده | به ميزان دلخواه |
طرز تهيه:
۱۵۰ گرم از شكر را در ظرفي فلزي ريخته و با ۴ قاشق غذاخوري آب مخلوط ميكنيم و روي حرارت ميگذاريم. وقتي شكر آب شد، پودر بادام را به آن اضافه ميكنيم و زماني كه طلايي شد و به صورت كارامل درآمد از روي حرارت برميداريم و آن را روي يك سطح صاف يا كاغذ چرب ميريزيم و ميگذاريم تا سرد شود. پس از آن با وردنه روي آن ميكشيم تا كاراملهاي خشك شده به طور كامل خرد شوند.
حالا درون يك ظرف، زردهها را با بقيه شكر آنقدر هم ميزنيم تا شكر به طور كامل حل و شبيه كرم شود. آنگاه بادام كارامل شده را همراه خامه به كرم اضافه و به صورت دوراني خوب مخلوط ميكنيم. سپس آن را درون قالبي كه از قبل با كاغذ پوشانيدهايم، ميريزيم و در فريزر ميگذاريم تا سفت شود. بعد از گذشت چند ساعت، بستني آماده سرو است، ولي يك ربع قبل از سرو كردن بستني آن را از فريزر درميآوريم و به ظرف اصلي منتقل و رويش را با بادام خرد شده تزيين ميكنيم.