جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه بستنی بلوبری

5435_362

همان طور که میدانید تابستان بهترین فصل برای خوردن این دسر خوشمزه میباشد.امروز قصد داریم طرز تهیه بستنی بلوبری را به شما آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم براي ۸ نفر
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • وانيل: يك دوم قاشق چاي‌خوري
  • شكر: يك فنجان
  • بلوبري فريز شده: ۲ فنجان
  • خامه: يك و سه چهارم فنجان
  • آب: براي پر كردن ماهي‌تابه

 

روش تهیه :

۱٫ يك طرف ظرف را با يك ورقه پلاستيكي بپوشانيد، طوري كه لبه‌هاي آن نيز پوشيده شود.
۲٫  در يك ماهي‌تابه متوسط آب را بجوشانيد.
۳٫  در يك كاسه نسوز، تخم‌مرغ‌ها، زرده تخم‌مرغ‌ها، وانيل و شكر را بريزيد.
۴٫  كاسه را روي آب جوش قرار دهيد. مطمئن شويد كاسه با آب در تماس نيست و تنها روي آن قرار دارد.
۵٫حدود ۵ دقيقه مواد را هم بزنيد تا مايه به‌اصطلاح خودش را بگيرد.
۶٫مايه را كنار بگذاريد تا كاملا خنك شود.
۷٫بلوبري را به آن اضافه كنيد.
۸٫خامه را آن‌قدر بزنيد تا فرم بگيرد.
۹٫ نيمي از خامه زده شده را روي مخلوط تخم‌مرغ‌ها قرار دهيد و به آرامي براي نيمه ديگر هم همين كار را انجام دهيد تا در نهايت مخلوط شوند.
۱۰٫   مخلوط را در ظرفي كه با ورقه پوشانده‌ايد، بريزيد.
۱۱٫  ورقه را روي مخلوط برگردانيد و آن را براي يك شب در فريزر قرار دهيد.
۱۲٫   بستني را از ظرف برگردانيد و ورقه را از روي آن برداريد.
۱۳٫   آن را با چاقويي كه در آب گرم قرار گرفته به قطعات دلخواه ببريد و نوش جان كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)