افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه برنج سرخ شده

0364895232225245102a

شاید از شنیدن نام برنج سرخ شده تعجب کنید این غذا بسیار خوشمزه و راحت میباشد امروز قصد داریم طرز تهیه این غذا را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

  • تخم‌مرغ زده شده: ۲ عدد
  • سس سويا: يك قاشق مرباخوري
  • روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
  • سير له شده: يك حبه
  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
  • كرفس حلقه شده: يك‌دوم فنجان
  • قارچ تازه خرد شده: يك فنجان
  • برنج پخته: ۲ فنجان
  • هويج ريز خلال شده: يك عدد
  • سس سويا: ۲ قاشق غذاخوري
  • كنسرو نخودفرنگي: يك‌دوم فنجان
  • پيازچه خرد شده: يك‌چهارم فنجان

روش تهیه :

تخم‌مرغ‌ها و يك قاشق مرباخوري سس را با هم مخلوط كنيد. روغن كنجد را در ماهيتابه‌اي داغ بريزيد و روي شعله بگذاريد. مخلوط تخم‌مرغ و سير را بريزيد، بهم بزنيد تا بپزند. املت را تكه تكه كنيد و كنار بگذاريد، روغن مايع را در ماهيتابه بريزيد و روي شعله متوسط تا زياد بگذاريد. سپس كرفس را به آن اضافه كرده و يك دقيقه سرخ كنيد. قارچ را هم اضافه كنيد و يك تا ۲ دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. برنج پخته، هويج، پياز خردشده و نخود را مخلوط كنيد. ۲ قاشق سس روي مخلوط بپاشيد و ۴ تا ۶ دقيقه روي حرارت بگذاريد. كمي بهم بزنيد و املت را هم اضافه كنيد. (به اين غذا مي‌توانيد ۱۲ عدد ميگو اضافه كنيد.)


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *