افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه باچانگای گوشت

باچانگای گوشت یک غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار ترکیه میباشد.امروز تصمیم داریم این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم : برای چهار نفر

 

 

 

خمير يوفكا سه ورق
گوشت چرخ ‌كرده ۵۰۰ گرم
پیاز يك عدد
رب گوجه‌ فرنگي دو قاشق غذاخوري
هويج رنده‌ شده سه عدد
پنير پيتزا ۳۰۰ گرم
اسفناج يا برگ چغندر خردشده ۱۰۰ گرم
روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم
آويشن يك قاشق چايخوري
آب نصف پيمانه

 

 

طرز تهيه :

 

گوشت چرخ كرده را با پياز خرده شده، روغن و نمك تفت دهيد و سپس رب گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و كمي فلفل بزنيد.

يك ورق يوفكا را پهن كرده و نصف پيمانه آب را با نصف پيمانه روغن مخلوط كرده و با قلم‌مو روي خمير بماليد، سپس پنير پيتزا را روي ورق يوفكا پخش كرده ورق دوم را روي ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روي آن بماليد بعد مخلوط برگ چغندر و هويج رنده‌شده را پخش كنيد. در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم‌مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ‌كرده را ريخته و كمي آويشن بپاشيد. يوفكا را از پايين به صورت لوله پيچيده و در سيني فر چرب شده به مدت ۳۰ دقيقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد قرار دهيد. در حين پخت يك الي دوبار روي آن را با قلم‌مو روغن ماليده تا كاملا برشته شود.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *