باقلا پلو یکی از غذاهای خیلی خوشمزه ما ایرانی ها میباشد که معمولا در اکثر مهمانی ها ان را درست میکنیم و از خوردن آن لذت میبریم.امروز تصمیم داریم یک باقلا پلو با شوید فراوان را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید
مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر
گوشت دنده | ۷۵۰ گرم |
برنج | ۱ کیلو |
شوید | نیم کیلو |
باقلاسبز | ۰/۵ کیلو |
پیاز | ۲ عدد |
زعفران | به مقدار کافی |
ادویه | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
دارچین | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .
امتیاز شما به این دستور پخت