افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه باقلا پلو شویدی

articles_ricefood_rf1_img_0501s

باقلا پلو یکی از غذاهای خیلی خوشمزه ما ایرانی ها میباشد که معمولا در اکثر مهمانی ها ان را درست میکنیم و از خوردن آن لذت میبریم.امروز تصمیم داریم یک باقلا پلو با شوید فراوان را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید

مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر

 

 

گوشت دنده ۷۵۰ گرم
برنج ۱ کیلو
شوید نیم کیلو
باقلاسبز ۰/۵ کیلو
پیاز ۲ عدد
زعفران به مقدار کافی
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
دارچین به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه :

 

برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *